1. oktober 2014

Kyllingespyd med bulgursalat

 

Til trods for at madindlæg er meget utraditionelt her på bloggen, så plejer de at falde i smag hos en del af jer. Denne gang tipper jeg om verdens lækreste kyllingespyd med sund bulgursalat dertil. Jeg er en dyreelsker, og prøver så vidt som muligt at købe økologiske produkter, som har forsikret god dyrevelfærd for dyrene. Derfor er denne Majsplus kylling naturligvis også fra Rose Poultry ( I kan læse mere her) , som lægger stort fokus på gode vilkår for dyrene. Thumbs up for det! Anyway, I får lige en kort opskrift med på vejen. 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………
  • MajsPlus Kylling ( kan købes i Føtex, Bilka og Netto) 
  • Paprika, karry, chili, salt og peber
  • Bulgur
  • Persille, rødløg, peberfrugt, pinjekerner og squash. 

Man kan selv bestemme mængden af hver ingrediens. Bulgur koges, som anvist på pakken og sættes til afkølning. Når bulguren er kold blandes det med snittede grøntsager, som er nævnt i ingredienslisten. Herefter skæres kyllingefileten i mindre stykker, således at de kan bruges på et spyd. Jeg marinerede kyllingen i paprika, karry og chili, ved blot at blande alt dette i en frysepose og blande godt, men det er efter eget valg. Efter dette steges kyllingen til den er gennemstegt, og puttes derefter på spyd. Retten kan både spises til aftensmad, men er specielt også god som frokost. Man kan evt. stege kyllingen aftenen før. Opskriften er vel at mærke lavet af mig, som min fremgangsmåde måske også signalerer. God fornøjelse. 

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer:

  1. Set super lækkert ud, skal helt klart prøves!

    SvarSlet
  2. Ser vildt lækkert, det skal hel klart prøves :-)

    SvarSlet
  3. Det ser så lækkert ud - skal prøves! :)

    SvarSlet
  4. God fornøjelse piger, lad mig endelig høre, hvordan det bliver :)

    SvarSlet

Comments