2. november 2013

How to get a flat stomach

Til trods for, at jeg selv er gået meget i stå med min træning, kan jeg vel godt dele mine erfaringer og råd til jer læsere omkring flad mave. Ikke kun for motivere jer læsere, men forhåbentlig også for at motivere mig selv. Der er så mange ting man skal have fokus på, når man træner, men jeg finder specielt maven vigtig. Hvis jeg skal tage mine egne erfaringer i betragning er disse råd dem, som har gjort størst fremskridt.

Drik vand, tag vitaminpiller, spis varieret, sunde og ikke mindst små måltider, overvej dit sukkerindtag, få rigeligt med motion og frisk luft og præg dit sind med positivitet og motivation.

Det er meget vigtigt at drikke rigeligt vand, da en stor del af vores krop består af vand og derfor har brug for en vis mængde i løbet vand af et døgn. Vand regulerer blodtrukket, udrenser din hud indefra, ja vand er hovedsagligt kilden til, at kroppen fungerer.

At spise sundt, varieret og i små måltider spiller også en vigtig rolle. Dertil kan man tage kosttilskud i form af vitaminer for at sikre sig, at man får den mængde anbefalede vitaminer, mineraler og proteiner. Dette er på samme måde som vand også vigtigt i forhold til din krops udvikling, som i dette tilfælde ville være at få en fladere mave.

Hvis man ønsker en flad mave, må man overveje sit sukkerindtag. Dermed ikke sagt, at der ikke er plads til slik og kage, når man vil have en flad mave. Men man skal helt klart begrænse sig, og altid have i baghovedet, hvad man vil prioritere højest. At kunne nyde en dejlig is eller få en flad mave?

Rigeligt med motion er selvfølgelig vejen til en smuk krop, men når man generelt fokuserer på maven er der nogle specielle øvelser, som vil øge udviklingen af din træning. Her vil jeg helt klart anbefale disse små korte workouts på youtube, som jeg selv benytter mig af. De er super gode og hårde, og presser én til det yderste.Frisk luft er samtidig også godt for dit blodomløb, som er hele grundlaget for, at du kan gøre fremskridt med din krop. Det er ikke alle, der tror på det. Men selv tror jeg, at et positivt sind kan hjælpe med at opnå det du vil. Det er vigtigt, at man har troen på det, ellers kommer man ingen vegne.

Sidst vil jeg informere om, at jeg selv begynder på at bruge disse små workouts en halv times tid om dagen, og vurderer hvilke forbedringer det medbringer, både fysisk og mentalt. Jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret. 

18 kommentarer:

 1. Meget inspirerende. Tak!

  www.itsmesofie.wordpress.com

  SvarSlet
 2. Sindssygt inspirerende indlæg! Og fuck en lækker mave du har! ;)

  SvarSlet
 3. tak for motivation, burde måske liiige tage mig sammen haha <3

  SvarSlet
 4. Dejligt indlæg, jeg træner selv en del, så det er fedt at læse!

  Knus <3

  SvarSlet
 5. så meget rigtigt - selv har jeg stor fornøjelse med min hulahopring, som ikke kun er forbeholdt piger - den hjælper både på maven og giver samtidigt smidighed

  SvarSlet
  Svar
  1. Når ja, det kunne egentlig være, at man skulle anskaffe sig sådan en. Ved bare ikke om jeg har pladsen til det :)

   Slet
 6. I really like your tips!
  (: Anna

  http://a-dash-of-anna.blogspot.co.at

  SvarSlet
 7. Lækkert indlæg Nanna! ♥
  Jeg er selv typen der drikker virkelig meget vand, og det gør virkelig en stor forskel!

  matildesblog.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Matilde <3 Du er heldig, at du overhovedet føler tørst. Jeg er stort set aldrig tørstig, hvilket gør at jeg let glemmer det. Men jeg prøver at huske mig selv på det!

   Slet
 8. Super fedt indlæg! Virkelig motiverende, får helt lyst til at træne og spise sundt!
  Super gode tips :)

  //amandadamtoft.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også det jeg håbede ville ske :) Knus

   Slet
 9. Virkelig godt indlæg, og meget inspirerende! :-)

  Knus Nikoline
  grey-shadow.blogspot.dk

  SvarSlet

Comments