7. november 2013

Nem, cremet og lækker latte

Kulden bider, vinden blæser og vinteren nærmer sig så småt. Vi ved alle sammen hvad det betyder, kaffe! Som jeg har givet udtryk for mange gange, elsker, elsker, elsker jeg kaffe. Men det er ikke lige altid at tiden og pengepungen rækker til at tage på café og drikke kaffe. Men selvfølgelig har jeg fundet en løsning på at lave en ligeså lækker hjemmelavet kaffe. Du skal bruge:


 • Mælk
 • 1,5 tsk Nescafé
 • Mælkeskummer

Bland først 1,5 tsk Nescafe med en smule kogende vand, så det danner en lille shot af stærk kaffe. Derefter varmer du mælken langsomt op og sørger for at piske, så ikke det brænder på. Hæld mælken i et glas, og brug din mæleskummer til at steame mælken, til den bliver luftig. Sidst hælder du den stærke kaffe i glasset. Billigt, nemt og lækkert!

8 kommentarer:

 1. Det ser så lækkert ud - hvis man da bare kunne lide kaffe :-)

  www.itsmesofie.com

  SvarSlet
 2. Ih hvor ser det lækkert ud. Det skal da helt klart prøves, når det en dag bliver lidt for koldt udenfor. <3

  SvarSlet
 3. Synes tit at Nescafe giver det en lidt bitter smag, men et godt tip er at putte lidt honning i eller vanilliesirup, hvis man ligger inde med det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fat i noget! Jeg kan nu egentlig meget godt lide det, men hvis man er mere til det lidt sødere, er det en perfekt idé at tilsætte honning :)

   Slet
 4. Det lyder super lækkert, tak for tippet <3

  SvarSlet

Comments