26. oktober 2013

Nyt i garderoben

Jeg har helt glemt at vise Jer, at jeg købte nogle forskellige ting, da jeg var i Fields i efterårsferien. Bl.a. denne trøje fra Moss Copenhagen, som jeg har søgt længe, men som desværre har været udsolgt. Jeg endte med at finde den i en butik, kaldet Kings and Queens, som jeg aldrig før har besøgt. Den har faktisk et udemærket udvalg til trods for, at jeg ikke er den store tilhænger er deres butiksnavn. Har I hørt om butikken før? Derudover fik jeg også købt nogle andre lækre ting, som nok skal blive vist løbende på bloggen. 

9 kommentarer:

 1. Årh, hvor er den fin! Ret lækker ryg nemlig ;) Ja, kender faktisk godt butikken, men blev også skræmt lidt væk af navnet, haha. Throwback til girlpowder-tiden. Vil da tjekke om de har noget lækkers moss, næste dag jeg kigger forbi <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød Julie. Ja præcis, det samme gjorde jeg, men tog dog chancen. Lyder fornuftigt <3

   Slet
 2. Virkelig lækker bluse. Ja, jeg kender godt butikken. Min venindes far ejer hele kæden. Er enig med navnet - pænt kikset ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, godt jeg ikke er den eneste :)

   Slet
 3. Hvor er du heldig du har fået den! Jeg vil også vildt gerne have den!

  amalienl.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin :)


  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Hej Nanna! Jeg har tit tænkt på hvordan du laver din øje make-up? Det er virkelig flot og jeg tænkte på om du ikke på et tidspunkt kunne lave en tutotial omkring det? :)

  SvarSlet

Comments