8. september 2014

New tattoo

Som nogle af jer måske ved, så har jeg i forvejen en tatovering, som I kan se her. Eftersom jeg snart fylder 18, begynder jeg at tænke på hvilken og hvor min næste skal være. Ovenover har jeg fundet en række billeder, som jeg personligt bliver inspireret af. Specielt tatoveringen nederst i midten er jeg vild med, mest grundet af placeringen. Næste gang vil jeg gerne have en, som jeg har mere mulighed for at vise frem, men som jeg samtidig kan skjules, når det behøves, og derfor er denne placering potentiel. Til trods for, at tatoveringer er blevet et allemandseje, så er jeg stadig fascineret af denne kreative måde at udsmykke kroppen på. Jeg elsker tatoveringer, både til mænd og kvinder. Jeg skal ikke ligge skjul på, at jeg har en kæmpe svaghed for fyre med tatoveringer!

I øvrigt, så vil jeg helt vildt gerne se og høre, om nogle af jer læseres tatoveringer. Hvor og hvorfor har du en tatovering? 

5 kommentarer:

 1. Har et M på anklen i forbindelse med dette projekt http://www.humanrightstattoo.org og vil rigtig gerne have flere! Hvor har du fundet de billeder henne?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lækkert, og vildt god tanke! Jeg har fundet størstedelen af dem på tumblr :)

   Slet
 2. Jeg har fået en tatovering for min afdøde far på armen, og et Harry Potter citat på ribbenene, fordi jeg elsker Harry Potter og jeg synes det er interessant, hvad citatet står for :-) Jeg vil helt sikkert have flere, men holder lige nu en pause, da det kun er halvanden måned siden, at jeg fyldte 18.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også en fantastisk tanke, og jeg drømmer også selv om at få en tatovering for min morfar, som omkom i tsunamien 2004.

   Knus

   Slet
 3. Jeg har en tatovering, som jeg har fortrudt meget, som jeg skal have lavet noget over! :)

  Knus
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet

Comments