11. september 2014

Bucket hat and new hair // OutfitBukser og sweater h&m  |  Bluse zara  |  Sneakers vans |  Bæltetaske message  |  Smykker  jane kønig 

Jeg påskønner at lave outfit posts, så I får et mere med på vejen. Jeg er simpelthen blevet så glad for min v-neck sweater fra H&M, som er både varm og lækker. Desuden, så fandt jeg forleden dag en ny bæltetaske, som jo er et musthave i min verden. Den skal nok komme til at blive brugt flittigt. 

Jeg ved, at jeg er lidt passiv på bloggen, men det skyldes, at jeg har en del ting at se til. 2.g har indtil videre været overkommeligt, men jeg synes, at afleveringen trænger sig på som dagene går. Det er uundgåeligt at se frem i ugeskemaet og blive mindet på, at der ligger 15 elevtimer, som gerne skulle gå til lektier og afleveringer. En times fritid er pludselig meget efter man er startet i gymnasium.

Har i forresten set, at jeg har fået ny header? Jeg er selv rigtig glad for den, og så er den også en smule mere interessant end den gamle. Og sidst, så har jeg også fået lyse striber, som har gjort mit hår en tand lysere. Jeg trængte til lidt variation, og da jeg er allergisk overfor hårfarve, har jeg ikke de helt store muligheder hårmæssigt. 

8 kommentarer:

 1. Jeg elsker din blog, dine billeder er så flotte! Jeg er vild med din nye header<3

  miriamhart.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tusind tak Miriam, det gør mig rigtig glad!

  SvarSlet
 3. Jeg elsker din blog og din stil! Du er så smuk!

  Har du evt. et link til sweatheren og bukserne? Det ville gøre mig lykkelig

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh, bukserne er nok 100 år gamle, men link til sweater her! Og tak!! Det er jeg glad for.
   http://www.hm.com/dk/product/42486?article=42486-E

   Knus

   Slet
 4. Ihh hvor den bucket hat klæder dig!! <3

  SvarSlet
 5. Har du et link til bæltetasken?
  -Den er jo gude smuk! :)

  SvarSlet

Comments