6. april 2014

Best stomach exercises

Jeg er blevet tilspurgt, om ikke jeg ville udforme et indlæg, hvori jeg forklarer hvilke maveøvelser, jeg laver, når jeg træner. Jeg er som sagt lige startet på intensiv træning igen, og har derfor lagt et fast træningsprogram. Jeg træner 3 gange om ugen og udfører samme øvelser hver gang. Jeg træner primært mave, numse og ben og nogle få arm og rygøvelser. Når jeg træner mave, bruger jeg ovenstående øvelser (på den lille notesblok), som jeg personligt synes, har den største effekt. Jeg har forsøgt at samle en række øvelser, som træner samtlige dele af mavemusklerne. 100 hips kettlebell lifts, er en selvopfundet betegnelse, da jeg ikke har kunnet finde øvelsen på nettet. Den udføres ved, at man gør brug af en kettlebell. Man er stående og holder den i én hånd, og bøjer sidelæns således, at man træner hoften. Jeg bruger en 8kg kettlebell.  Jeg kan varmt anbefale alle øvelserne, da de hurtigt giver effekt. Husk at få protein nok, da proteiner er essentielle for opbygningen af muskler. Kan I anbefale nogle øvelser til mavemusklerne? 

Vinderen af min Divergent give away er Ida Elmholdt Bland, som har vundet 3 billetter og Caroline Stadsbjerg, som har vundet 2 billetter. Tillykke, I vil blive kontaktet snarest.

10 kommentarer:

 1. Du er virkelig en fantastisk blogger! Dine indlæg er helt vildtinspirerende Din video med din kæreste og dig, var suveræn lavet, jeg tror jeg har set den 20 gange, man kan godt se den har taget langt tid. Det kunne være så fedt hvis i lavet et kæreste tag? <3 Bliv ved med det du gør!
  Mvh. Isabella

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor er du dog sød. Det varmer om mit hjerte. God dag!

   Slet
 2. jeg synes, at denne video (https://www.youtube.com/watch?v=tZoR7YKqIe8) af blogilates er virkelig god! det er nogle hårde øvelser, og jeg kan se resultater.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den har jeg også selv benyttet. Nu bruger jeg bare mine egne øvelser, da jeg ikke lige kan hive computeren med i fitness, haha <3

   Slet
 3. Giver det hurtige resultater?

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt, sammenlignet med andre øvelser!

   Slet
 4. Vil du ikke være sød, at skrive alle øvelser på dansk? - Det ville være super fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, jo. Men der findes ikke rigtig noget navn for dem alle på dansk... Desværre

   Slet
 5. Godt indlæg!!
  Kunne du måske beskrive hvordan man laver øvelserne?? :)
  - ANna

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo, det vil jeg rigtig gerne. Måske i et kommende indlæg!

   Slet

Comments