17. august 2014

Interior inspiration

For tiden drømmer jeg om hvide gulve på mit værelse. Jeg synes, at det er så fint og samtidig så giver det lys og muligheder. Nogle der har erfaringer med at gøre det selv? Der er forhåbentlig heller ikke aaaalt for lang tid til, at jeg skal ud på egen hånd. Jeg glæder mig helt vildt, ikke fordi jeg ikke kan lide at bo hjemme, men fordi jeg glæder mig til at kunne sætte mit eget præg i mit eget hjem. Min familie og jeg har et sommerhus i Tyrkiet, som vi gerne vil sælge. Det er møbleret med en masse meget lækre møbler, som min mor har hvisket lidt om måske kunne gå til min første lejlighed. Så udsigten er god! God aften derude!

6 kommentarer:

 1. Super lækker collage, hvor sammensætter du den henne? :)
  Hvide gulve er så lækre, mit gamle værelse hos mine forældre havde det, og nu lever jeg i egen lejlighed med gulvtæpper - suk - men hvis jeg selv kunne vælge, ville jeg have hvide gulve igen, i højglans, da det giver det bedste look! :)

  xxx
  emiliecberg..blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Emilie! Jeg har lavet den i Collage Maker lite til Mac. Det er gratis :) Og hvor lyder det bare godt med hvide gulve på dit gamle værelse. Gid det var mig :(

   Slet
 2. Jeg eeeeelsker også hvide gulve, de gør bare noget specielt til rummet, især når man tilføjer træ-ting. Det elsker jeg.

  SvarSlet
 3. Min mor har hvide gulve, som hun malede selv. Det tog en evighed, men er helt klart tiden værd!

  siastyles.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor lækkert!! Ved ikke, om jeg tør at kaste mig ud i det.

   Slet

Comments