7. juni 2014

Træning og motivation


Jeg skal ærligt indrømme, at min motivationsgejst er en rutchebane for mig. Min passion indenfor træning afhænger af livssituation og følelsesmæssigt ståsted. På baggrund af mine egne erfaringer mht. til sundhed og motion ved jeg, at motivation er nøglen til et sundt liv. Så kan man vel at mærke diskutere, hvad et sundt liv er? Men for ikke, at udforme et essayagtigt indlæg, vil jeg forsøge at forholde mig til ovennævnte. I hverdagen ved jeg, at det kan være svært at blive inspireret og motiveret, men jeg har dog fundet en enkelt måde, hvor du helt automatisk - uden at bede om det - bliver mindet om og motiveret til at bevæge dig, hvis du ønsker at opnå et mål. Jeg følger en HELT masse fitness- og sundhedsinstagramprofiler, der poster billeder af solbrune, lækre kroppe og sunde, nemme måltidalternativer. Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg hermed ikke bestræber mig på at opnå disse kroppe, men blot bliver inspireret af, hvordan man kan arbejde for at opnå ens egen opfattelse af en perfekt krop.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Min krop er ikke perfekt, og det bliver den nok heller aldrig. Personligt, vil jeg ikke fratage mig selv glæden ved god mad og søde sager for at opnå et kropsideal. Men jeg vil beherske mig og tænke på, hvor selvtilfreds jeg vil være, hvis jeg lod vær. Jeg så ved jeg også, at der er rige muligheder for at spise og drikke lækre ting, som er sunde. I skal heller ikke snydes for nogle billeder, som inspirerer. Hvordan bliver I motiveret? 

2 kommentarer:

  1. Har det måske lidt på samme måde som dig, jeg går altid og kristere min krop, men man skal tænke på alle kroppe er forskellige og alle kan ikke han model tynde ben.. Man må bare lære at leve med ens krop, fordi jeg vil hellere ikke undgå søde sager nogen gange, hehe. Men min motivation er nok tumblr billeder, og at jeg kan se fremskridt.

    SvarSlet
  2. Ja, du har helt ret. Så har vi da noget til fælles mht. til motivation :)

    SvarSlet

Comments