9. april 2014

The white look


Jeg elsker det helt hvide og nude look! Jeg synes, det er så lækkert, specielt hvis man har en flot kulør. Lige pt, har jeg ingen hvide jeans, men jeg skal have anskaffet mig det snarest. Jeg kunne godt tænke mig at være iført et helt hvidt outfit til sommer, når vejret og kuløren tillader det.
Ovenstående items er alle fra mærket Esprit, som jeg også har omtalt på bloggen tidligere. Esprit har mange fede items i deres nye forår/sommer kollektion, som I kan se på collagen ovenover. De forhandler som sagt både tøj, sko, smykker, accessories og sågar boligtilbehør. Jeg er specielt vild med deres slip ons, som kan fås i en række af forskellige farver og materialer. Synes det er en gennemført og anderledes effekt at lade foret være mønstret som en lille ekstra detalje.  Til trods for, at jeg allerede er indehaver af 2 par slip ons, så tror jeg, at mit trejde par må være ovenstående. Derudover er jeg meget forelsket i den lyse forårsjakke, som jeg kan forestille mig, kan matches med alt! Hvad synes I om det helt hvide outfit? 

9 kommentarer:

 1. Super lækkert :)
  Er også ret vild med trenden, for mit vedkommende kræver det bare lidt kulør på min blege krop :P

  / Liselotte

  SvarSlet
 2. Åh, alt for lækkert!

  http://byjuliejorgensen.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Et hvidt look er okay, tror ikke jeg selv kan bærer det :(

  Kig gerne forbi, knus.
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Kommer lidt an på hvem man er, det synes jeg, at du har ret i <3

   Slet
 4. Hvordan laver du dine billeder? Med hensyn til opstilling, tekst, udklippedee billeder osv. Hvilke pogrammer bruger du?
  Knus Maria <3

  SvarSlet
 5. Denne collage er faktisk bare lavet på polyvore, men andre gange bruger jeg Collage Maker, Pixelmator og Camerabag 2 :)

  SvarSlet
 6. Virkelig flot collage. Mange er tingene er rigtig flotte, men jeg er lidt for nærig, til at betale for Esprit. Meget af deres tøj er ret dyrt og enkelt.

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet

Comments