6. februar 2014

Perfect room

Jeg faldt for disse billeder, da jeg så dem. Jeg blev meget inspireret af de lyse farver i kontrast til de lidt rå materialer. Det medførte, at jeg selv kl. 22 i går gik i selvsving med at rokere og justere på mit eget værelse. Billeder skal nok komme. Disse billeder mindede mig også om, hvor inderligt jeg glæder mig til, at jeg engang selv skal indrette mit eget hus. Dette tænker jeg tit på. Hvad synes I om det?

15 kommentarer:

 1. Elsker det! Skal selv til at have lavet nyt værelse ;)

  // http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg falst selv over et billederne på tumblr, og jeg er helt forelsket! Rykkede også selv om i går, jeg glæder mig, til at se billeder, søde Nanna! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men bliver så fristet til at rykke om, ikke? <3

   Slet
 3. Er vild med billeder som disse, da denne stil er lige mig. Bestræber mig på at få et værelse i denne stil og ville da ønske at det lækre klædeskab tilhørte mig!

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestræber mig i den grad også på at få et værelse i denne stil :)

   Slet
 4. Jeg har det på samme måde som dig. Jeg ser virkelig frem til voksen livet, fordi at jeg får muligheden for selv at kunne indrette mit eget hjem. For selv at kunne have en indflydelse på hvordan mit liv i hjemmet skal være. Selvfølgelig er ulemper ved at være voksen, men følelsen af selvstændighed skal nok hjælpe mig med at se bort fra det :)

  Love,
  http://cherrydunia.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, kan fuldstændig føle dig. Men tror nu også på, at man skal leve i nuet :) God dag <3

   Slet
 5. Hej søde Nanna, hvor du har fundet billederne? Har selv set et af dem på tumblr, men kan simpelthent ikke finde resten nogen steder.. Tænkte på, om det var en blog, eller noget?
  Vildt fed blog, du har!! - mange knus herfra <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fandt dem på tumblr. Jeg kan desværre ikke henvise til nogen steder.. Var inde på en random blog, og så skyndte jeg mig bare at gemme dem.

   Tak <3

   Slet
 6. Arh my dream room, for real! Er også bare en freak nogle gange, er oppe til langt over midnat, bare fordi jeg ikke er færdig med mit værelse. Men jeg elsker virkelig at møblere mit værelse, og bliver tit inspireret fra Tumblr.

  http://bloggingby-emma.blogspot.dk

  SvarSlet
 7. Hvor er det lækkert! Kunne virkelig godt se flere dele af de billeder integreret på mit værelse, når jeg engang får flyttet :-) mange tak for lækker inspiration!

  SvarSlet

Comments