19. januar 2014

Faves from SheInside.com


Kender I Sheinside.com? Hvis ikke, er det i hvet fald en stor fejltagelse. Konceptet går på, at samle de sæsonens fedeste items på et sted. Herunder tøj, smykker og accessories. Jeg er personligt meget inspireret af deres store udvalg, og en stor del af deres sortiment står på min musthave-liste. Ovenover ses blot et udpluk af alle de ting, som gerne måtte være en del af min garderobe. Tag et kig forbi, det er bestemt det værd. 

5 kommentarer:

 1. Er vild med sindssygt mange ting derinde fra, og har overvejet at købe noget derfra. Men den er vel lokaliseret i Kina, hvilket gør at du ikke kan købe for mere end 18$, før du skal betale told af det. Ikk'?

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Også mig. - Men nej, sådan fungerer det ikke. Du kan i princippet bestille for så meget, du vil. Du kan risikere, at blive taget i tolden og betale told af det, men det sker sjældent :)

   Slet
 2. Vil mega gerne bestille derfra, men hvad med told og fragt?:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Man risikerer selvfølgelig at blive taget i tolden, men jeg skal ærligt indrømme, at det sker sjældent. I de fleste tilfælde folk har bestilt derfra, har de ikke fået told på :)

   Slet
 3. Overvejer virkelig også at bestille noget der fra, vil bare ikke have told på:)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet

Comments