13. maj 2013

Motion, kost og produkter

Jeg har på det sidste modtaget en masse spørgsmål omkring træning og kost, og jeg tænkte derfor, at det var på tide at lave et indlæg, hvor i kan få besvaret jeres spørgsmål. I øvrigt føler jeg det oplagt at udgive i denne periode, da sommeren snart rammer os, og vi fremfor alt gerne vil have en lækker sommerkrop. 

Motion
Jeg har gået til utallige sport igennem min barndom, og kom først frem til for et par år tilbage, at det ikke var mig at dyrke holdsport med faste tider og øvelser. Jeg har derfor siden, jeg var 14 år gået i fitness, hvilket jeg er rigtig glad for. Jeg har aldrig fået lavet et træningsprogram af en personlig træner, da jeg har prøvet mig frem og fundet frem til mit eget program. Jeg fuldfører altid den samme rutine, som består step, lårøvelser, maveøvelser, armøvelser og få gange rygøvelser. Jeg har altid været i en god form, uanset hvor meget jeg konditræner, derfor har jeg valgt at lægge ekstra fokus på at optræne muskler. Man skal altid huske at tage i betragtning, hvordan man er bygget og om man har højt eller lavt stofskifte, da det spiller en stor rolle, når man udvælger træningsprogram. Jeg bestræber mig på at tage i fitness 3-4 gange om ugen, og hvis ikke jeg når det, erstatter jeg min træning med en løbetur og nogle øvelser hjemme. Der findes rigtig mange motiverende træningsøvelser på youtube, som jeg varmt kan anbefale at bruge, når ikke man lige når at komme til sport. 

Kost
Indenfor de seneste 5 år har jeg tænkt meget over, hvad jeg spiser. Som i også har bemærket her på bloggen, så har jeg ikke tal på hvor mange gange, jeg er gået på sundhedskur. Jeg går oftest på sundhedskur forsaget af træthed, mangel på energi, og at min hud bliver grim og fri for udstråling. Min sundhedskur består af, at jeg gør alt for at undgå alt form for sukker. Jeg undgår ikke sundt fedt, da min hensigt med sundhedskur ikke er at tabe mig, men blot at spise mere sundt. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg har en svaghed for slik, kager, is, og hvad der hører til, og derfor kan det være svært at sige fra, når nu det er i huset. Men når jeg føler, at jeg trænger til sukker, forsøger jeg at erstatte det med frugt og rigtig ofte grød. Specielt os bloggere ved alle sammen, at frugt er dødlækkert og sagtens kan erstatte de søde sager, ikke sandt? Dog har jeg en god fornemmelse, hvis jeg spiser et lille stykke mørkt chokolade hver dag, da det skulle være utrolig sundt for hjertet. Når jeg ikke er på sundhedskur, så spiser jeg også sundt. Jeg spiser aldrig junkfood og drikker stort set aldrig sodavand. Hvis det endelig er, at jeg lige en dag får lyst til sodavand eller en kebab, så spiser jeg det også og fortryder ikke. Det kan godt være, at man overvejende skal spise sundt, men selv tror jeg på, at en enkelt gang ikke skader. Vi er ikke sat i verden kun for udseendets skyld, vi skal også huske at gøre så vel som spise, de ting vi godt kan lide og holder af, uden vi skal gå og fortryde. Hvad fanden ville livet være, hvis ikke vi måtte spise de ting, vi elsker? Selvfølgelig skal det være til en vis grad. Desuden drikker jeg enormt meget vand, til trods for at jeg ALDRIG føler tørst. Søvn har også en rigtig stor betydning for både krop, hud og sjæl, så sørg for at sov godt og rigeligt. 

Produkter
For at det ikke skal være løgn, så tror jeg, at jeg har brugt mere end 6000 kr. på produkter til min hud gennem tiden. Det handler altid om at finde den rette serie, og det kan virkelig være vanskeligt. Hvor ville jeg dog ønske, at nogen havde anbefalet Danish Skin Care til mig noget før, fordi det er, så sandt at sige, et mirakelprodukt. Der er rigtig mange produkter på markedet, som er alt for skrappe for huden og derfor gør mere skade end gavn. Danish skin care er fri for parfume, parabener, farvestoffer osv, og så er deres produkter ikke testet på dyr. Jeg lover jer for, og det skriver jeg med mine sandeste oprigtighed, at Danish Skin Care er det bedste for din hud, uanset hudtype. Af den grund så tilbyder jeg også jer læsere 20% rabat på alle produkterne på DSK's hjemmeside, det eneste i skal gøre er at bruge rabatkoden: NannaKrautwald.

40 kommentarer:

 1. Sindsygt lækkert indlæg! Elsker når bloggere laver sådan nogle store tema-indlæg, og man kan også fornemme, at du har brugt tid på det. Det er bare skønt! Knus

  SvarSlet
 2. Sikke et dejligt og inspirerende indlæg!! Det er faktisk vildt inspirerende, hihi. Tusind tak!

  // annapedersenblog.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Alt med måde :)
  gælder både træning, mad- og drikkevarer :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne ikke have formuleret det bedre selv :)

   Slet
 4. Hvilken serie bruger du, altså af Danish Skin Care? :-)

  SvarSlet
 5. SÅ inspirerende og lækkert indlæg - og din krop er da bare for lækker, hehe

  SvarSlet
 6. Virkelig gennemskrevet og lækkert indlæg til inspiration! Har dog ét spørgsmål: hvordan kan man vide om man har højt/lavt/normalt stofskifte? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak! Du kan få det undersøgt hos din læge :)

   Slet
 7. Virkelig godt indlæg, har selv overvejet utallige gange at gå i regningen af en sund
  Livsstil. Men jeg har uden tvivl mere end en sød tand. Så det går ikke ;)

  Knus :)

  Www.josefinechristensen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, har selv lidt samme dilemma, men det kan godt lade sig gøre :)

   Slet
 8. Lækkert indlæg! Meget inspirerende :)

  SvarSlet
 9. Er det dig på det første billede?:-D

  SvarSlet
 10. De Nike træningssko der! :-O
  Hvad hedder modellen? Og ved du hvor de kan købes henne?

  Knus
  http://clarastenfeldt.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre, det er ikke mine. Billedet er fundet på tumblr :)

   Slet
 11. Dejligt indlæg! :-D Super fedt! Elsker din blog :-)

  SvarSlet
 12. Virkelig inspirerende indlæg! :)
  Det ville være fedt med flere indlæg om kost, mad, opskrifter, motion, øvelser, kondition, og produkter ;)

  mielouise.blogspot.dk

  SvarSlet
 13. Virkelig inspirende indlæg! <3 <3

  SvarSlet
 14. Dejligt indlæg som virker inspirerende. Jeg er helt vild med dine nike sko på billedet øverst:)

  SvarSlet
 15. Hej Nanna
  Rigtig godt indlæg - du fik mig lige overbevist om, at jeg skal ud at løbe efter aftensmaden! ;)
  Jeg tænkte på: Har du ikke din Tumblr længere? Jeg kan simpelthen ikke finde den. Hvis du stadig har den, vil du så ikke lige smide et link til den?
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, det er jeg glad for!! ;)

   Yes, du finder den her: saynanna.tumblr.com

   Knus

   Slet
 16. Fedt. 👍
  - blev virkelig glad da jeg så du begyndte at følge mig på instagram, tror jeg begynder at bruge den ;-) <3

  SvarSlet
 17. Hej Nanna. Jeg har fået en hændvendelse vedrørende noget med et billede. Er der mulighed, at jeg kan kontakte dig, fx. via mail?

  SvarSlet
  Svar
  1. ehm, ja. Det kan du altid :)

   Slet
  2. Øv, rabatkoden til Danish Skin care virker ikke......

   Slet
 18. Fandt lige en, der havde brugt dit billede. Altså den med dynen.
  http://weheartit.com/entry/64753659

  SvarSlet
 19. Kan man kun købe de der sæt eller kan man kæde produkterne seperat ?

  SvarSlet

Comments