2. marts 2013

Future

For at bevare det personlige præg på bloggen, synes jeg, det er oplagt at bringe min fremtid på banen. Jeg blev forleden ramt af nogle følelser, der skræmte mig fra vid og sans. En fornemmelse jeg aldrig har følt før, men som jeg formentlig kommer til at stifte tæt bekendtskab med. Tanken om min fremtid får mig til at tvivle på alt og alle. Det sidste jeg ønsker, er at glide væk fra nogle af de mennesker, som jeg tilbringer mine bedste stunder med. De personer jeg betror mig til, griner og græder med, tvivler på, bliver skuffet over, regner med. Alle de guldkorn, som jeg har samlet op på min vej, og hvad der dybest set ligger i det. Jeg er ikke i tvivl om, at livet er, hvad du gør det til, og at det blot er et spørgsmål om at holde fast, selv. Men det kommer bare uventet for mig i øjeblikket, at folk går hver deres veje og går en muligvis ny fremtid i møde. Nye steder, nye traditioner og frem for alt, nye mennesker. 

19 kommentarer:

 1. Ja, fremtiden er noget underligt noget.. Og man kan ikke komme udenom, at tænke over det.

  SvarSlet
 2. Og du er simpelthen bare så fandes smuk, N <3

  SvarSlet
 3. Jeg har lidt den samme følelse! Jeg er lidt ked af at jeg skal væk fra dem jeg har været sammen med, mange af dem, i ti år. Specielt fordi jeg skal meget længere væk, i en hel anden retning. Specielt min søde lover, something, skal jeg i totalt modsatte retning af, i forhold til Danmarkskortet. Det er selvfølgelig surt, men det at starte et nyt sted og prøve noget nyt, det bliver så pisse spændende!

  Kys, Linnea

  SvarSlet
 4. du har så ret smukke Nanna.

  SvarSlet
 5. Så rigtigt, kender det!! Og wow, hvor er det velskrevet! Du er så dygtig x

  SvarSlet
 6. Jeg er også selv utrolig spændt på fremtiden. Jeg skal på efterskole næste år, hvilket også sommetider skræmmer mig. Jeg har det utroligt dårligt med tanken om at glide fra ens tætteste, men det er vel en del af hele det her game <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder virkelig spændende, samtidig med skræmmende <3

   Slet
 7. Rigtig fin blog du har dig, har du evt. lyst til at følges?

  Knus Malene ♥
  http://justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Uh et super flot billed :D:D
  Men, fremtiden kan få alle til tvivle og blive usikker..

  http://etsofieliv.blogspot.dk/

  SvarSlet
 9. Fremtiden er skræmmende, og det bliver den ved med at være, selvom man bliver ældre. Men det eneste man skal tænke på er, at det hele nok skal gå. Hvis én ting ikke lykkedes, så er der nok en anden ting, der lykkedes, som måske er endnu bedre, end den første ville have været.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nok den bedste indstilling til livet!! Du har ret, og jeg forholder mig også sådan

   Slet

Comments